ТРЕНИРОВЪЧНИ ЛАГЕРИ

Изтегли условията за използването на спортната база на КХГ "Левски" от тук:


За родителите

Уважаеми родители

Желаете ли детето Ви да осмисли свободното си време, да изгради навици за системни занимания със спорт, да формира здраво и красиво тяло, да постигне ниво на спортно майсторство, заповядайте в залата на Нешка Робева. Тук Вашето дете може да намери своето място и реализация, защото с него ще работят специалисти, доказани в своята област. Базата отговаря на всички условия за спортни занимания и децата Ви ще бъдат удовлетворени.

За подробна информация на тел.: 02 847 78 67


НОВИНИ

20-ти Международен турнир по художествена гимнастика за Купа "Левски " и Приз "Маргарита Рангелова"

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ НА КЛУБ "ЛЕВСКИ",

В навечерието сме на 20-ия клубен турнир за Купа "Левски" и Приз "Маргарита Рангелова". За участие в този престижен спортен форум сме отправили покана към клубове от всички краища на света. С благодарност ще приемем всяка помощ от ваша страна за организацията и провеждането на турнира.

При желание и възможност за съдействие се свържете със Спортния директор на клуба г-жа Кр.Василиева

тел.02 847 78 67
e-mail: levski@rg-levski.eu


20-ти Международен турнир по художествена гимнастика за Купа "Левски " и Приз "Маргарита Рангелова"

ХХ юбилеен международен турнир за Купа "Левски" и Приз "Маргарита Рангелова" ще се проведе на 23-24 май в зала "Универсиада". Състезанието ще се проведе под патронажа на Столична община.


20-ти Международен турнир по художествена гимнастика за Купа "Левски " и Приз "Маргарита Рангелова"

Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в 20-ият Международен турнир по художествена гимнастика за Купа "Левски " и Приз "Маргарита Рангелова", който ще се проведе от 22 до 25 май в София, България.

Състезанието се организира под егидата на Българската федерация по художествена гимнастика и КХГ "Левски".

ОРГАНИЗАТОР: КХГ "Левски" - София
ДАТА И МЯСТО: 23 – 24 май 2015 г. зала "Универсиада", София, БЪЛГАРИЯ
ДЕЛЕГАЦИЯ: 4 души; 2 гимнастички – 1 Жена, 1 Девойка / родена 00/01 /02/, 1 треньор и 1 съдия.
ИЗИСКВАНИЯ: по ФИГ
КЛАСИРАНЕ • 2 гимнастички максимум от България и една гимнастичка / най-добрата / от всеки участващ клуб - максимум 2 гимнастички от всяка страна.
ФИНАЛИ - 8те най-добри гимнастички на уред - 2 гимнастички от България и една гимнастичка максимум от друг клуб - максимум 2 гимнастички от страната Фишовете трябва да се предадат при пристигането- 10 копия за всеки уред и по 2 диска.
ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ: Пътните разходи до София и обратно са за сметка на участниците Такса участие - 30 лв. на гимнастичка
Настаняване - Разходите на човек / нощувка в хотел, са както следва:
33 лв. нощувка със закуска в двойна и тройна стая
Разходите за допълнителни лица и допълнителни дни са едни и същи. Всички разходи се заплащат при пристигането.

ПРОГРАМА НА ПРЕСТОЯ:

22.05.2015 - пристигане, настаняване и тренировки на делегациите
23.05.2015 – многобой

24.05.2015 - финали за Жени и Девойки , банкет
25.06.2015 - Отпътуване на делегациите
Предварителна заявка – най-късно до 20.03.2015

Поименна заявка най-късно до 20.04.2015

Поканени държави: HUN, POL, CZE, GER, AUT, ISR, SER, CYP, GRE, AUS, MDA, TUR, FRA, LAT, UKR, RUS, BLR, CAN, САЩ, POR, FIN, GBR, BEL, JPN, CRO, TUN, RSA, ESP, ROM, BRA и др.

Лица за контакт:
Красимира Василиева - 0878 574 807
Нина Куртева – 0897 886 460

Нешка Робева
Председател на КХГ "Левски"


19 Международен турнир за Купа "Левски" и Приз "Маргарита Рангелова"

На Държавното първенство за Ансамбли категория "А", което се проведе на 08.11 в зала Арена Армеец, съставът на "Левски" Жени спечели шампионската титла,а "Левски Витоша" се класира на 6 място. При Девойки старша възраст - нашите момичета спечелиха бронзов медал, а при Девойки младша възраст ансамбълът зае 6 място.

Честито на треньорите и състезателките!


Тъжна вест

Отиде си големия приятел и почитател на българската художествена гимнастика Мадам Аябе - университетски преподавател и основател на този красив спорт в Миядзаки, Япония. Тя е създателката на Приз Аябе, който се връчва всяка година на традиционния турнир за Купа "Левски".


19 Международен турнир за Купа "Левски" и Приз "Маргарита Рангелова"

На проведеният 19 Международен турнир за Купа "Левски" и Приз "Маргарита Рангелова" в зала "София", за втора година победителка при Жените стана Невяна Владинова от КХГ "Левски". Тя спечели 5 златни медала - в многобоя и на шампионата на отделните уреди. По традиция Приз "Маргарита Рангелова" се връчва на треньорката на шампионката - Бранимира Маркова. Приз Аябе получи Катрин Тасева, впечатлила най-силно жури от специалисти с Председател г-жа Робева.

Победителка при Девойки стана Боряна Калейн от "Левски Триадица".


Международен турнир за Купа "Левски"

Международният турнир за Купа "Левски" се реализира по програма за съфинансиране на спортни събития под патронажа на Столична община. Заповядайте на състезанието, за да се насладите на прекрасните изпълнения на български гимнастички от Националния отбор и чуждестранни гости.


II-ри Младежки Олимпийски Игри

На вторите Младежки Олимпийски игри, които се проведоха на 26-27.08 в Нанжин,Китай, националният отбор Девойки спечели сребърните медали в многобоя. Те се представиха блестящо с изпълнението си на двете съчетания- 10 бухалки и 5 обръча. В състава на отбора са и двете възпитанички на "Левски" - Елена Бинева и София Рангелова.

Поздравления на целия отбор и треньорския екип!


Невяна Владинова

КХГ "Левски" направи официално изпращане на Невяна Владинова за Световното първенство в Измир, Турция, което ще се проведе от 22 -28 септември. Г-жа Нешка Робева пожела -"На добър час" на Невяна и нейната треньорка Бранимира Маркова, а децата от клуба аплодираха 4-те съчетания,които тя изигра.

Желаем успех на всички български участнички на Световното първенство!


Международен турнир "Царица Маргарита"

Лъчезара Пекова ДМВ участва на няколко Държавни първенства и международни турнири от началото на годината. Тя се представи достойно и завоюва призови места както следва:

Каламата, Гърция /22-23 февруари/-златен медал на въже, бронз на топка Белград /3-4 май/- 1място многобой, златен медал на топка и обръч ДП "Златен обръч" /11-13 април/ - финали златен медал без уред, бронз на топка Купа "Търновград" -Велико Търново турнир /16 април/ - първо място многобой, златни медали на обръч и топка!


ДП категория "Елит"

На провелото се Държавно Първенство Категория "Елит" / 17-19.05/във Велико Търново, състезателките от клуба се представиха отлично и се класираха:

Националната ни състезателка Невяна Владинова - Жени - 3 м.многобой, 4 златни медала на финалите на обръч,топка, бухалки и лента Катрин Тасева - Жени - 5м. многобой- поради заболяване не участва на финалите Бистра Старейшинска - Жени - 7м.многобой, финали топка - 7м, лента -5м, бухалки- 6м

Теодора Александрова - ДСВ - финали обръч- 7м , бухалки - 7м. Дамяна Белова -ДСВ - финали - обръч - 8 , топка - 6 м Ана Шивачева - ДСВ - финали- бухалки 8 м.

Лъчезара Пекова - ДМВ - 4 многобой, финали без уред 4м., топка 8м. Моника Гикова -ДМВ - финали обръч-бронзов медал, топка - 9м. Рейчъл -Антоанет Стоянов- ДМВ -многобой-8м, финали въже - 7м., обръч-7м. Констанса Георгиева - ДМВ - въже -8м.

Поздравления на децата и техните треньорки!!


Отлично представяне на Невяна Владинова

Невяна Владинова - състезател на КХГ "Левски" и член на Национален отбор Жени участва в няколко Гран При и Световни купи последния месец. Тя се представи отлично като дебютантка на състезания от такъв ранг: Гран При Москва 01-02.03 - 15 място многобой, 4-то място финал обръч и 6-то финал топка Световна купа Дебрецен 14-16.03 - 8 място многобой, 7-мо обръч СК Щутгард 21-23.03 - 9-то място многобой, 7-мо лента Гран При Холон 29-30.03 - 11 място многобой, на финалите 4-то на лента и на крачка от медала на обръч -4-то място

Браво Неви!!


ДП "Жулиета Шишманова"

На провелото се ДП "Жулиета Шишманова" в Бургас/ 28-30 март/, Катрин Тасева спечели надпреварата в многобоя за Жени. На финалите тя завоюва още два златни медала на обръч и топка, както и два сребърни медала на бухалки и лента. Другата наша представителка Бистра Старейшинска спечели на финалите един сребърен медал на обръч и бронз на топка.


Международен турнир "Царица Маргарита"

На 14 -15.12.2013г. се проведе 19-ти Международен турнир "Царица Маргарита" във Варна. Невяна Владинова се класира първа в многобоя и спечели 4 златни медала на финалите на отделните уреди. Браво Неви!


II Международен турнир "Sanix" Cup

На II Международен турнир "Sanix" Cup във Фукуока , Япония националният отбор Ансамбъл Девойки спечели златните медали в многобоя и на финалите. И двата дни /23-24.11/ отборът изигра без грешка съчетанието с пет обръча. В състава на ансамбъла са и две състезателки от КХГ "Левски"- Елена Бинева и София Рангелова.


ДП по Естетическа гимнастика

На провелото се Държавно първенство по Естетическа гимнастика в Пазарджик на 13.10.2013г., отборът на "Левски Бонита" отново завоюва първото място. Честито на шампионките!


18-ти Международен турнир Купа "Левски" и Приз"Маргарита Рангелова"

>>> НАТИСНЕТЕ ТУК <<<


Купа "Левски" и Приз"Маргарита Рангелова"

Заповядайте да подкрепим нашите грации на възобновения турнир Купа "Левски" и Приз"Маргарита Рангелова".


Европейското първенство - Виена 2013

Състезателките от КХГ "Левски" - Елена Бинева и София Рангелова/национален отбор Ансамбъл девойки / се представиха блестящо и завоюваха бронзови медали в многобоя на Европейското първенство във Виена- 31.05- 02.06.2013г.
Другата наша представителка Невяна Владинова се представи достойно в индивидуалната надпревара. Със съчетанието си с обръч, тя допринесе за отборно шесто място на женския национален тим.


ДП "Златен обръч"

На 26-28.04.2013г. се проведе Държавно първенство "Златен обръч" за ДМВ във Варна. Състезателката на КХГ"Левски" Теодора Александрова стана шампионка в многобоя и спечели 2 сребърни медала на финалите. На 6-то място многобой се класира другата представителка на клуба- Дамяна Белова.


Световната купа - Песаро, Италия

На съпътстващия турнир към Световна купа в Песаро, Италия 26-28.04.2013г., Невяна Владинова се представи блестящо и спечели сребърен медал на лента и бронз на обръч на финалите. Други 2 състезателки от КХГ "Левски", София Рангелова и Елена Бинева /от национален отбор ансамбъл девойки/, завоюваха първото място на финала на Световната купа в Песаро. Поздравления за успехите момичета!!!


Световна купа по Естетическа гимнастика

На Световна купа по Естетическа гимнастика в София,която се проведе на 05 -07.04.2013г., българския национален отбор спечели златен медал в многобой. В състава на тима са Грета Христова и Вероника Симова от клуб "Левски". Участва и отбора на "Левски Бонита" , който се класира на 8-мо място на финалите в състав : Александра Стефанова, Силвия Койчева, Зорница Вълчева, Татяна Янева, Никол Петкова, Танита Ненкова и Кристина Михова.


Елена Бинева и София Рангелова

Ръководството и треньорите на клуба поздравяват своите възпитанички- Елена Бинева и София Рангелова / членове на НО ансамбъл девойки /, завоювали сребърен медал на финалите на Световната купа в Лисабон - 03- 06.04.13г.Браво момичета!


ДП Приз"Жулиета Шишманова"

Нашата златна участничка на ДП Приз"Жулиета Шишманова" в Бургас - 29-31.03.13год.


МТ "Руми и Албена"

На МТ "Руми и Албена" Дамяна Белова спечели 1-во място на обръч, 2-ро място на въже и 3-то място в многобоя. Рейчъл Стоянов завоюва 2-ро място в многобоя, и две трети места на въже и без уред.

Честито на младите ни гимнастички!

От ръководството


МТ "Sanix cup"

По време на провелия се в Япония I-и международен турнир на клубовете "Sanix cup" отборът девойки старша възраст на КХГ "Левски" спечели шампионската титла.


Държавно първенство "Ансамбли"

На провелото се Държавно първенство "Ансамбли" на 11.11.2012г. в София, клуб "Левски" отново доказа своята класа.

В категория Жени:

1."Левски Витоша"
3."Левски"

категория Девойки старша възраст:

1."Левски"

категория Девойки младша възраст:

6 място - "Левски"
8 място - "Левски Витоша"

Честито на шампионките и техните треньорки!!! Поздравления за медалистките и всички участнички на ДП "Ансамбли"!!!


ДП Категория "А"

На провелото се Държавно първенство по Естетическа гимнастика на 29-30.09.12г. в гр.Велико Търново, отбор-жени на "Левски" спечели шампионската титла. Грета Христова, Александра Стефанова, Вероника Симова, Кристина Михова, Цветослава Илиева, Никол Петкова и Зорница Вълчева играха блестящо и заслужено завоюваха първото място! В по-малката възраст- Деца 8-10 години, възпитаничките на "Левски" заеха 6 място от 11 отбора. Това са Саня Дукова,Даяна Иванова, Мария Христова, Деяна Христова и Калина Трънкарова.


Япония на гости на КХГ "Левски"

На 15.07.12г. делегация от Япония посети залата на клуб "Левски". Делегацията беше водена от Президента на Глоубъл Арина г-н Мунемаса, верен почитател на българската художествена гимнастика и лично на Президентката на клуба г-жа Нешка Робева. Пред одобрителните аплодисменти на гостите,малките таланти от клуба изнесоха продукция. Г-жа Робева запозна г-н Мунемаса и придружаващите го с успехите на гимнастичките ни през изминалата спортно-състезателна година. Г-н Мунемаса изрази възхищението си от видяното и пожела още по-големи успехи. Надяваме се,че тези ползотворни контакти да продължат и в бъдеще.


Ако желаете да видите по-стара информация моля изберете бутона "Архив".
Copyright 2005 - ,
RGC Levski

Powered by HUP Ltd.