ТРЕНИРОВЪЧНИ ЛАГЕРИ

Изтегли условията за използването на спортната база на КХГ "Левски" от тук:


АРХИВ

Международен турнир "Ирина Делеану"

На провелия се международен турнир "Ирина Делеану" в Букурещ на 16-17.06.12г.,Невяна Владинова се представи блестящо в многобоя и на финалите. Тя завоюва 4 златни и 1 сребърен медали. Чуждите специалистки изразиха възхищението си от сложните композиции и прецизното им изпълнение на Невяна. Другата наша представителка Катрин Тасева /девойка старша възраст/ също се представи добре и спечели 2 сребърни медала на финалите. Турнирът беше по ФИГ с участнички от Украйна, Молдова, Италия, Турция, Швеция, Канада, Гърция, Австралия и др.!


ДП Категория "А"

На провелото се ДП Категория "А" във Велико Търново, при Девойки старша възраст, отборът на "Левски" завоюва 1 място в отборното класиране. В същата възраст Гергана Николова се класира на 2-ро място в многобоя и взе златен и бронзови медали на финалите. Другата наша представителка Цветелина Николова, стана 6-та в многобоя и се класира на 3-то и 7-мо място на финалите.

Световна купа по Естетическа гимнастика

Отборът по Естетическа гимнастика на "Левски" - Бонитас взе участие в Световната купа за жени във Варна на 27-28.04.12г. На финалите заеха 7 и 9-то място.


Световно първенство по Естетическа гимнастика

На Световното първенство,състояло се на 25-27.05 в Картагена Испания, отборът по Естетическа гимнастика на "Левски" - "Бонитас" се класира за финалите от общо 28 отбора. В крайното класиране на финалите са 10-ти,което е много добро представяне за нашия млад отбор.


Невяна Владинова

Невяна Владинова - абитуриентка и победителка на 12-ия турнир No Limits Open в Белгия. Тя завоюва 4 златни медала и 1 сребърен на финалите и в многобоя. Честито!


Турнир"Жулиета Шишманова"

Победителка в 30-ия юбилеен турнир"Жулиета Шишманова" стана Жулиета Канталупи с пет златни медала, а треньорката й Кристина Гюрова - носител на Приза. Това е най-големият подарък от внучката и дъщерята за Жулиета Шишманова.


Златните момичета

Златните момичета от ансамбъла към съпътстващия международен турнир "Дънди Къп" към Световната купа София,която се проведе на 3-5.05.12г.


СК "София 2012"

Ансамбълът жени на КХГ "Левски", които са държавни шампионки за 2010 и 2011 година ще вземе участие в международния турнир към Световната купа "София 2012"., който ще се проведе в град София, България от 3 до 5 май 2012 година. Успех момичета!


Международен турнир "Суад Дилберович" - Сараево

В периода от 20 до 22 април 2012 година се проведе международен турнир "Суад Дилберович" в град Сараево, Босна и Херцеговина. В състезанието участие взеха гимнастички от различни възрасти, състезателки на КХГ "Левски". Ансамбълът деца родени 2002 година на КХГ "Левски" се класира на 1-во място, в индивидуалното класиране при децата родени 2002 година Лъчезара Петкова и Ралица Мачева, заеха съответно на 3-то и 4-то, а при девойките родени 1997/1998 година Памела Ценкова се класира на 2-ро място.


ДП купа "Златен обръч"

По време на провелото се държавно първенство купа "Златен обръч" Симона Минкова се класира на V-то място при девойките младша възраст до 12 години на обръч. В състезанието на обръч участие взеха общо 76 участнички.


ДП "Елит"

Нашите участнички на ДП"Елит". Честито момичета!


"Мелисанидис Къп"

На 3 и 4 март се проведе международен турнир "Мелисанидис Къп" по ФИГ в Кипър. В него взеха участие състезателки на КХГ"Левски" и още 10 клуба от Русия,Израел,Гърция,Литва,Естония,Малайзия,Унгария и Кипър.
В категория Жени Невяна Владинова завоюва 3 бронзови медала и 4-то място на бухалки. В категория Девойки старша възраст от 30 участнички , Елена Бинева зае 9 място на обръч, Калина Бойчева 15 място на топка.


Невяна Владинова

На 03.12.2011г. Невяна Владинова приключи последното си участие в Италианското първенство от серия А2. Тя се представи успешно и на четирите състезания,като помогна на италианския клуб да се класира отборно на 2-ро място и следващата година да вземе участие в по-висока категория от серия А1.


ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

С чувство на удовлетвореност и гордост се обръщаме към всички вас,за да ви благодарим и честитим отличните резултати, постигнати на ДП Ансамбли 2011! За пореден път доказахте,че творчеството,трудолюбието и силния дух са вашите оръжия както в трудното ежедневие,така и в спортното състезание. Събудихте надеждата у нас,че здравите традиции на българската школа са живи и имат своите последователи.Благодарим ви от сърце! Очакваме творческо дръзновение,още по-голяма упоритост и успехи занапред!

От ръководсвото


ДП за Ансамбли

На ДП за Ансамбли,което се проведе на 06.11.2011г., клубните отбори на Левски спечелиха 2 златни,2 сребърни и две 5-ти места!


Невяна Владинова участва в италианското първенство

На 22.10.2011г Невяна Владинова участва в италианското първенство серия А2 за клуб Arcobaleno prato. Тя се представи успешно на съчетание с топка.


Шампионки по Естетическа гимнастика

На състоялото се Държавно първенство по ЕГГ на 15.10.2011г. в Стара Загора, отборът на Левски зае 1 място.


Откриване на новата учебно-състезателна година

На 1 октомври 2011г. официално бе открита новата учебно-състезателна година. Всички присъстващи бяха поздравени с изпълнения на състезателките от всички възрастови групи. Ръководството на клуба награди най-добре представилите се отбори и треньори за предходната година. На добър час!!


На гости...

Руският национален отбор по художествена гимнастика и уважаваната треньорка госпожа Винер гостуваха на КХГ "Левски".


КХГ Левски вече и в Skype

Уважаеми приятели и колеги, вече можете да ни намерите и в Skype. Ако желаете да ни добавите във вашия списък с абонати нашето Skype име е rg_levski. Очакваме вашите покани!


Държавен турнир "Жулиета Шишманова"

На 18 и 19 март в град Бургас ще се проведе държавен турнир по художесвена гимнастика "Жулиета Шишманова".


Гимнастически спектакъл

Националният отбор девойки под ръководството на Валентина Симеонова ще представи демонстрационно участие в гимнастически спектакъл организиран от Йордан Йовчев. Спектакълът ще се проведе на 20 януари 2011 година в зала "Универсиада".


Селекция - "Олимпийско звено"

На 13 януари 2011 година от 14ч в зала "Раковски" ще се проведе селекция за проект "Олимпийско звено".


Спектакъл "Купонът"

Спектакълът на Нешка Робева "Купонът" ще се проведе на 14 декември 2010 година в зала 1 на Националния дворец на културата. Билети можете да закупите от билетния център на НДК или от залата по художествена гимнастика на стадион Герена.


SANIX Cup 2010

На 24 ноември 2010 година ансамбълът на КХГ "Левски" и националния отбор девойки под ръководството на Валентина Симеонова се завърнаха от Япония, където взеха участие в представлението по случай годишнината на спонсора на КХГ "Левски" SANIX.


SANIX Cup 2010

На 16 ноември 2010 година ансамбълът жени на КХГ "Левски" и националният отбор девойки под ръководството на Валентина Симеонова, треньор от КХГ "Левски" заминават за Япония, за да вземат участие в SANIX Cup 2010. Турнирът е в чест на годишнината на един от спонсорите на КХГ "Левски", а именно SANIX. Почетен гост на турнира ще бъде госпожа Нешка Робева, заслужил треньор на българската гимнастика, клубът ще представят още Николина Куртева - президент на КХГ "Левски-2005" и Валентина Симеонова - треноьр от КХГ "Левски" и наставник на националния отбор девойки на България.


Държавно пъвенство - ансамбли

По време на държавното първенство за ансамбли КХГ "Левски" завоюва множество успехи. В крайното класиране безапелационен победител е отборът на "Левски" жени - ансамбъл участващи с 5 топки. Също с 5 топки се нареди на VI място ансамбълът на "Левски-2005". Представителките на клуба при девойките младша възраст заеха I място, а при девойките старша възраст V място.


Ансамбълни състави КХГ "Левски"

Ансамбъл Жени - 5 топки.

Ансамбъл жени - 5 топки.

Ансамбъл девойки старша възраст - 3 обръча и 2 ленти.

Ансамбъл девойки младша възраст - 5 въжета.

Национален отбор девойки ансамбъл под ръководството на Валентина Симеонова, треньор от КХГ "Левски".


Международен турнир Сараево 2010

По време на международния турнир в Сараево провел се в периода 16-17 октомври 2010 година представителките на КХГ "Левски" Невяна Владинова и Мария Българенска завоюваха съответно първо и второ място.


Международен турнир Сараево 2010

От 16-17 октомври 2010 година ще се проведе международен турнир в град Сараево. Участие в турнира ще вземат Невяна Владинова и ансамбъл ръководен от Валентина Симеонова.


Национален отбор девойки-ансамбъл

От месец септември 2010 година Валентина Симеонова, треньор от КХГ "Левски" ще стане бъде треньор на националния отбор девойки-ансамбъл.


Мемориал '78 ЦСКА

Александра Стефанова спечели I място на въже, II място на топка и IV място в многобоя.


Palillula Cup 2010

Две участнички от КХГ "Левски" ще вземат участие в Белград на Palillula Cup 2010.


Купа "Елит" - Стара Загора

По време на провелата се на 25 и 26 юни 2010 година Купа "Елит" в град Стара Загора ансамблите на КХГ "Левски" категории А и Б завоюваха съответно I и II място. Поздравления за добре свършената работа на треньорката на анасамбъл категория А Ивелина Ананиева и на треньорката на категория Божидара Ламбова!


Спектакъл "Видрица" - град Варна

"Видрица" е най-новият спектакъл на Нешка Робева и нейната фолклорна група. Спектакълът ще се проведе в Летния театър в град Варна на 25 август 2010 година. Главен организатор на проявата е Нина Куртева. За контакт с организатора телефон: 0897 88 64 60. Билети на касите на Летен театър Варна и Дворец на спорта и културата Варна. Очаквайте допълнителна информация!


Държавно първенство категория "А"

При девойките старша възраст Александра Стефанова спечели многобоя, като завоюва два златни медала на обръч и бухалки, и един сребърен на въже. Зорница Вълчева спечели сребърния медал на бухалки. В отборното класиране отбора на КХГ "Левски" спечели трето място.

При жените Жанина Иванова спечели сребърен медал на обръч.


Държавно първенство категория "Елит"

Бистра Старейшинска завоюва I-вото място в многобоя с три златни и един бронзов медали на отделните уреди и отборно при девойките младша възраст.

При девойките старша възраст отборът на КХГ "Левски" завоюва III-то място в отброното класиране, с най- добро ласиране е Мери Мика Котканен и Грета Христова, която спечели златен медал на бухалки и два сребърни на топка и въже.

При жените най-добре се представи Невяна Владинова, която спечели сребърен медал на обръч.

Международен турнир "Златен обръч"

Бистра Старейшинска спечели златен медал в многобоя по време на международния турнир "Златен обръч" провел се в град Бяла Слатина на 29 май 2010 година.


Честит рожден ден

На 26 май 2010 година Нешка Робева отпразнува своя рожден ден. От името на отбора пожелаваме на госпожа Робева много здраве и още дълги години да споделя своя талант в хореографията и гимнастиката с всички нас! Честит рожден ден!


Левски - Бразилия

Националният отбор ансамбъл на Бразилия са на двуседмичен лагер в залата на клуб Левски за постановъчната помощ на Нешка Робева.


Държавно първенство категория "Елит"

Държавното първенство категория "Елит" ще се проведе на 5-7 юни 2010 година в град София.


Държавно първенство за деца до 10 години

Държавното първенство за деца до 10 години ще се проведе на 2-4 юли в град Стара Загора.


Държавно първенство

Държавно първенство категория "А" ще се проведе на 12-14 юни 2010 в град Варна.
Държавно първенство категория Б ще се проведе на 18-20 юни в град Пловдив.


Международен турнир "Златен обръч"

На 29 май 2010 година в град Бяла Слатина ще се проведе международен турнир "Златен обръч". Представител на клуб Левски ще бъде Бистра Старейшиска


Държавен турнир "Златен обръч"

По време на държавния турнир "Златен обръч", провел се между 21 и 23 май 2010 година в гр. Стара Загора Бистра Старейшинска взе златен медал в многобоя и на топка и сребърен от шампионата на отделните уреди.


12th International Rhytmic Cup

В периода 22-23 май 2010 година се проведе 12th International Rhytmic Cup в град Мол в Белгия, където представителя на клуб Левски Силвия Койчева зае 4-то място в крайното класиране.


Решение на КХГ "Левски"


Турнир "Златен обръч"

На 21-23 май 2010 ще се проведе турнир "Златен обръч" в град Стара Загора.


Левски - Лариса

На 7-8 май 2010 година отборът на Левски ще гостува на гръцкия отборо Лариса, в град Лариса - Гърция.


4th Spring Friendly Club Competition

На 2 май 2010 година отборите на Левски ще вземат участие в "4th Spring Friendly Club Competition" в Белград.


Международен турнир Бургас

На 1 и 2 май 2010 година ще се проведе международен турнир с индивидуално класиране в Бургас, в който участие ще вземат националните състезатели на клуб Левски.


Турнир Сараево

На 17 април се проведе турнир Сараево, на който Невяна Владинова взе златен медал в многобоя при жените и Бистра Старейшинска спечели златото при девойките. Почетен гост на турнира беше Нешка Рoбева.


Лариса - Левски

Проведе се двустранна среща между отборите на Левски и гръцкия отбор Лариса.


Maadi Spring 2010

По време на международния турнир "Maadi Spring 2010" провел се от 1-3 април в Кайро Невяна Владинова зае първо място в многобоя при жените. Успехи завоюваха и Мирослава Бинева - бронзов медал на обръч, Магдалена Лозанова, която спечели бронзов медал на топка при девойките старша възраст и Елена Бинева, родена 1999г. печелейки трето място на обръч при девойките. Участие взеха и отборите на Русия, Украйна, Узбекистан, Канада и много други.


Габриела Кирова

Габриела Кирова взе златен медал по време на международния турнир "Руми и Албена" провел се на 3-4 април 2010.


Palilula Cup 2010

От 3-4 април 2010 година в Белград, Сърбия ще проведе "Palilula Cup 2010".


Maadi Spring 2010

От 1-3 април ще се проведе "Maadi Spring 2010" турнир на FIG. Участие ще вземат отборите на Левски, Левски-Витоша, Русия, Украйна, Узбекистан и много други.


Tim Cup 2010

От 2-3 април 2010 година в Белград, Сърбия ще проведе "Tim Cup 2010". Участие в турнира ще вземат отбори на Левски и Левски 2005.


Държавен турнир "Жулиета Шишманова"

От 25-27 март 2010 година ще се проведе Държавен турнир по художествена гимнастика "Жулиета Шишманова". Турнирът ще се проведе в гр. Бургас.


Силвия Митева

Силвия Митева се представи отлично на Световното първенство в Мие, Япония през септември. Силвето завоюва бронзов медал на лента, 4-то място на обръч, 8-мо място на въже и топка.
В многобоя зае 5-то място, с което затвърди позициите си на достоен представител в световния елит.
От името на ръководството на клуба и всички треньори и състезатели поздраления и едно голямо благодаря за доставената радост.


Отбор на клуб "Левски"

Представи България в една от една от най-реномираните световни гимнастически шоу програми в Сеул, Южна Корея през изминалата седмица. Състезателите Невяна Владинова, Адела Димова, Магдалена Лозанова и Жанина Иванова, както и две гимнастички от клуб "Славия" - Румяна Георгиева и Цветелина Найденова изнесоха две представления пред близо 10 000 души публика в компанията на световни звезди в гимнастиката като Евгения Канаева(Русия) - Олимпийска и Световна шампионка, Вера Кондакова - Вице световен шампион, Йордан Йовчев, Иванков и много други големи гимнастици и акробати.
Шоуто е организирано под ръководството на менажера на Надя Команечи и с подкрепата на Hyundai - Кореа.
Двете композиции бяха подготвени от Нешка Робева и Ивелина Талева.


Силвия Митева

Силвия Митева спечели бронзов медал в многобоя на Световната купа в Киев през последния уикенд, както и сребърен медал на топка и бронзов на обръч. Поздравления за Силвето!


Силвия Митева

Спечели бронзов медал на обръч от Световните игри в Тайван, както и още IV-то място на топка, V-то място на въже, и VIII-мо на лента. Поздравления за големия успех!


ПОКАНА ЗА ОБЩО СЪБРАНИЕ на КХГ "ЛЕВСКИ"


Габриела Кирова и Кристина Илиева

Младите съсътезателки членове на националния отбор - Кристина Илиева и Габриела Кирова подготвят нова програма за новия състезателен сезон.

Кристина Илиева ще участва през есента в Италианското първенство за клуб La Fenice-Spoleto. Първото и състезание е на 23 октомври 2009 година.


Ансамбъл "Деца"

Шампиони за 2009 година с треньор Валентина Симеонова.

Цветелина Цветанова, Гергана Николова, София Рангелова, Симона Минкова, Лили Панайотова.


Цветелина Цветанова и Гергана Николова

Шампионки за 2009 година отборно за възраст "Деца". Гергана Николова - шампион за 2009 година индивидуално.


Кристина Илиева

Победителка в турнирите "No limits open" и "Csespel Cup"


Невяна Владинова


Спечели II-ро място на международния турнир за девойки, както и III-то място отборно на първенството на Франция, състезавайки се за отбора на Bourgoin Jaillieu.

Отборът на Bourgoin Jaillieu, с който Невяна Владинова се класира на III-то място отборно на първенството на Франция.


Силвия Митева

VI-то място отборно, VI-то място на лента и VII-мо място на въже и обръч от XXV Европейско първенство в Баку 2009г..

Благодарим ти Силве за чудесната игра, поздравления за успешното представяне!


Елена Маринова

VI-то място за девойки от XXV Европейско първенство в Баку 2009г.

Поздравления за успешното представяне!


Жулиета Канталупи

Шампион на България за жени 2009г. категория "Елит">


Кристина Илиева

Шампионка за девойки старша възраст категория "Елит" за 2009г.


Бистра Старейшинска

Носител на три златни и един брозов медали от Държавно първенство в категория "Елит" за девойки младша възраст


Международен Турнир за Купа "Левски" и Приз "Маргарита Рангелова" 2009

Със голямо съжаление ви съобщаваме, че през 2009 година турнира няма да се проведе поради финансови причини.

Copyright 2005 - ,
RGC Levski