ТРЕНИРОВЪЧНИ ЛАГЕРИ

Изтегли условията за използването на спортната база на КХГ "Левски" от тук:

Списъците с картотекираните състезатели на КХГ "Левски" са обновени! За повече информация изберете "Състезатели" от менюто!
За нас | Клубът

Спортната база на КХГ “Левски”, зала “Герена”, е най-мащабната не само по размери, но и по функционалност зала по художествена гимнастика в страната.

Основната тренировъчна зала разполага с три самостоятелни терена, отговарящи на изискванията на ФИГ за спорта. Подвижна завеса отделя звуково и визуално единия терен от останалите, което прави възможно пълноценна работата едновременно на всички терени.

Помощните зали за класически екзерзис са оборудвани по всички изисквания за тази дейност. Тук правят и първите си стъпки най-малките гимнастички на Клуба – подготвителните групи.

Самостоятелните зали за ОФП, фитнес-залата и тае куон-до в базата допълват многообразието от дейностите в Клуба.

След реализацията на проект на социалното Министерство, към залата са разработени подходи за хора с увреждания. Така те могат да посещават часовете на различните специалисти и да осъществят мечтата си за танц и движение.

В залата има кабинети за физиотерапия, иглотерапия, рехабилитация и лекарски кабинет, които целодневно са на разположение на спортистите.

Тонстудиото е оборудвано със съвременна звукозаписна техника и притежава богат музикален фонд за художествената гимнастика.

Хотелската част към базата разполага с три апартамента и седем стаи. Тук пребивават гости и състезателки на Клуба.

Приемната зала разполага с кабелна телевизия, видеозаписи с българска и световна художествена гимнастика и възможност за работа с Интернет.

Уютният кафе-клуб на залата предлага разнообразни храни и напитки за спортистите и гостите на Клуба.

Гостуващите състезателки могат да получат вкусна храна в ресторант, разположен непосредствено до залата.

Служебният паркинг осигурявя спокойствието на гостите, ползващи собствено превозно средство.

В близост до София, в с.Трудовец (Ботевградско) Клубът разполага със спортно-възстановителна база.

Основна цел на Клубът е постигане на високо спортно майсторство – включва подготовката и изявата на елитни състезателки.
Copyright 2005 - ,
RGC Levski